Karri Inkinen

Olen perheenisä Pirkkalan Haikasta. Perheeseeni kuuluu vaimo Johannan lisäksi 16 v poika, 13 v tytär ja 10 v tytär. Meillä on myös kaksi karvaista personal traineria Nappi ja Pörrö nimeltään

 

Olen koulutukseltani oikeustieteen maisteri (OTM) ja kasvatustieteen maisteri (KM). Työskentelen nykyään rahoitusalan palveluita tarjoavan yrityksen Suomen toimintojen Legal & Compliance Directorina. Vastaan siitä, että toimintamme on lainmukaista, eettistä ja kestävän kehityksen mukaista. 

 

Olen vuosia tehnyt töitä koulutuksen, organisaatioiden kehittämisen ja digitalisaation parissa. Viimeisimpänä sen alueen tehtävänä johdin yhdistyneiden Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston jatkuvan oppimisen toimintaa. Vuosien varrella olen päässyt mukaan monen yrityksen kehittämiseen ja opin sen, että menestyneimmät organisaatiot ottavat tulevaisuuteen suuntautumisen ja osaamisen kehittämisen tosissaan.

 

Työssäni olen oppinut, että tärkeitä päätöksiä ei kannata tehdä mutu-tuntumalla. Kun yhdistetään asiantuntijoiden panos ja luottamushenkilöiden kautta tapahtuva arvovaikuttaminen, on lopputuloksena valistunut demokratia.

 

Minulle tärkeitä asioita ovat

 

- Lasten ja nuorison hyvinvointi

-Turvallinen ja viihtyisä Pirkkala kaikenikäisille

- Aktiivisten seniorikansalaisten huomioiminen 

- Vakaalla pohjalla oleva kuntatalous

- Yrittäjyyden edistäminen

- Kestävä kehitys - ihmiset, ympäristö ja talous huomioiden.

 

Miten aion valtuutettuna toimia

 

Kaikessa päätöksenteossa on tärkeää hahmottaa kokonaisuuksia, pidempiä kehityskulkuja sekä taustalla vaikuttavia perustavaa laatua olevia arvoja.

Jokaisen kunnanvaltuutettuna yhteisistä asioista päätöksiä tekevän on suhtauduttava tehtäväänsä huolellisesti ja terveellä nöyryydellä.

Päätöksiä pitää tehdä tulevaisuuteen suuntautuen. Luottamushenkilöillä pitää olla selkärankaa tehdä vastuullisia ja myös tulevaisuudessa kestäviä päätöksiä. 

Vaikka sisältö ja arvot ovat politiikassa mielestäni tärkeintä, niin on myös tärkeää tuntea päätöksenteon prosessit ja sitä säätelevä lainsäädäntö.

 

Turvallinen ja viihtyisä Pirkkala kaikenikäisille

 

Pirkkala on nykyään yksi Suomen onnellisimmista ja vetovoimaisimmista kunnista, mutta sitä ei saa ottaa itsestään selvyytenä. Asuinpaikan vetovoima lähtee siitä, että se pitää tuntua turvalliselta ja viihtyisältä. 

 

Visio

 

Tärkeää on nähdä mahdollisuuksia ja työskennellä niitä kohden. Ilman visionäärisyyttä päätöksenteko on vain hallinnollisten rutiinien toistamista. Uskon, että avoimella ja toinen toistamme arvostavalla keskustelulla on mahdollista luoda yhteinen visio siitä millainen olisi vielä parempi Pirkkala. 

 

Olisi todella mielenkiintoista keskustella kanssasi ja miettiä yhdessä millaista Pirkkalaa lähdetään rakentamaan heti ensi syksystä alkaen!

 

Ollaan yhteyksissä,   Karri Inkinen

perheenisä, lakimies, 

Kokoomus Pirkkala

https://karriinkinen.blogspot.com

karri.inkinen@icloud.com