Lea Korja

Lea Korja

Olen Lea Korja, liikunnasta ja talousasioista kiinnostunut pankkiammattilainen.

Haluan edistää ennen kaikkea nuorten taloustaitoja. Koulussa voidaan lisätä käytännön läheistä talousopetusta. Hyvinvoivassa Pirkkalassa tulisi myötävaikuttaa sen asukkaiden, yritysten ja kunnan talouteen, että ne ovat hyvällä mallilla. Velkaantuminen voi mahdollistaa hyviä asioita, mutta ylivelkaantuminen on myös joillain todellisuutta. Osalle on hämärtynyt, että velka täytyy myös maksaa takaisin, olipa se sitten henkilökohtaista tai kunnan investointeihin ottamaa lainaa.

Kunta tarvitsee verotuloja, veroja maksavia kotitalouksia ja yrityksiä, jotta voimme ylläpitää palveluja, kehittää ympäristöä, pitää huolta myös niistä, jotka tarvitsevat apua. Yritykset luovat myös elintärkeitä työpaikkoja.

Kunnan asukkaat tarvitsevat asuntoja, tarvitsemme uusia tontteja omakotitaloille, tontteja rakennusliikkeille ja yrityksille.

Luonto tulee säilyttää puhtaana myös tuleville sukupolville. Pienillä arkisilla teoilla roskaamattomuudella ja jätteiden kierrättämisellä me kukin voimme vaikuttaa asioihin.

Hyvä varhaiskasvatus, koulutus ja terveydenhoito lähellä kuntalaisia ovat tärkeitä lähipalveluja. Myös ikä-ihmisille tulee olla tarjolla sekä yksityisen sektorin että kunnan tuottamia monimuotoisia asumisen palveluja.

Yksilön vastuu itsestä, omista teoista ja toisen omaisuuden kunnioittamisesta ovat mielestäni tärkeitä arvoja.

www.korja.com/leakorja